De lekkerste kaas vers van ‘t mes!
< Terug naar kaasoverzicht

Boerenkaas Klassiek

Traditionele specialiteit

Traditionele specialiteit

Na twee tot drie jaar van traditionele rijping is de Boerenkaas Klassiek klaar voor het mes. Boerenkaas wordt gemaakt van rauwe melk; gekoelde melk van de avond van tevoren en nog warme melk van dezelfde ochtend. Het is daarmee een echt ambachtelijk product en dat proeft u. De kaas wordt handmatig gemaakt en onderhouden. Hoe langer hij rijpt, des te rijker de smaak. Door zijn heerlijke aroma is deze klassieke boerenkaas favoriet bij velen. Hebt u hem al eens geprobeerd?

Ingrediënten rauwe KOEMELK, zout, zuursel, dierlijk stremsel, conserveermiddel: natriumnitraat.

Vetpercentage 48+ kaas

Allergenen Melk, Lactose: <0,1g/100g

Bewaren Max 7-10ºC

Energie: 439 kcal/1821 kJ

Vetten: 36,8 g

verzadigde vetzuren: 23,7 g

Koolhydraten: 0,0 g

waarvan suikers: 0,0 g

Eiwitten: 27,0 g

Zout: 2,17 g

Door de natuurzuiverheid van kaas, de natuurlijke rijping en seizoensinvloeden kunnen er variaties in waarden optreden.

Persoonlijk bediend door uw kaasboer

Bekijk de profielpagina van de kaasboer bij u in de buurt.