Ingredienten Nog
Ingredienten Nog
Ingrediënten gepasteuriseerde KOEMELK, zout, zuursel, microbieel stremsel, witschimmelculturen. Allergenen informatie Melk, Lactose
Franse Roombrie
De lekkerste roombrie komt uit Frankrijk en is te vinden op de markt; vers van het mes, vol en romig. Roombrie is een alleskunner; mag niet ontbreken op de borrelplank, maar ook ontzettend lekker op een broodje. Brie heeft goede smelteigenschappen en is bijvoorbeeld ook heerlijk om een ovenschotel mee te verrijken. Haal voor de beste smaak de kaas tenminste een uur voor gebruik uit de koelkast.
Ingredienten Nog
Ingredienten Nog
Ingrediënten gepasteuriseerde KOEMELK, zout, zuursel, microbieel stremsel, witschimmelculturen. Allergenen informatie Melk, Lactose
Energie: 1436 kJ / 347 kcal
Vetten: 31
verzadigde vetzuren: 23
Koolhydraten: 0
waarvan suikers: 0
Eiwitten: 17
Zout: 1,38
Door de natuurzuiverheid van kaas, de natuurlijke rijping en seizoensinvloeden kunnen er variaties in waarden optreden.
Jonge Hollander
Lang, heel lang geleden introduceerden wij onze Jonge Hollander als een kaas van exclusieve topkwaliteit. En het werd een blijvertje. Iedere dag vergaart deze kaas nieuwe liefhebbers. En dat al ruim vijfentwintig jaar lang! Dat komt door de speciale receptuur en doordat er enkel melk van Hollandse koeien gebruikt wordt. Het is zo’n kaas die u niet in de supermarkt vindt, een kaas met een heel eigen en rijke smaak. Vers van het mes!
Ingrediënten gepasteuriseerde KOEMELK, zout, zuursel, vegetarisch stremsel, conserveermiddel: natriumnitraat, kleurstof: carotenen.
Vetpercentage 48+ kaas
Allergenen Melk, Lactose: <0,1g/100g
Bewaren Max 7-10ºC
Energie: 376 kcal/1559 kJ
Vetten: 31,1 g
verzadigde vetzuren: 21,2 gr
Koolhydraten: 0,0 g
waarvan suikers: 0,0 g
Eiwitten: 24,0 g
Zout: 1,65 g
Door de natuurzuiverheid van kaas, de natuurlijke rijping en seizoensinvloeden kunnen er variaties in waarden optreden.