De lekkerste kaas vers van ‘t mes!
< Terug naar kaasoverzicht

Classe Royale

Smeuïg en pikant

Smeuïg en pikant

Een ware klassieker, is de Classe Royale. Al bijna twintig jaar wordt deze prachtige kaas bereid volgens authentiek recept bij Cono Kaasmakers aan de Rijpersweg 20 in Westbeemster. Hier wordt de wrongel nog op traditionele wijze met de hand geroerd. Een vak apart, want door het juiste tempo en een precieze roerbeweging krijgt de Classe Royale een unieke smaak. Smeuïg, maar toch pikant en goed van smedigheid. Daarmee bedoelen we de textuur: zacht en romig, maar toch veerkrachtig en samenhangend. Dé ingrediënten voor een heerlijk mondgevoel.

Ingrediënten gepasteuriseerde KOEMELK, zout, zuursel, vegetarisch stremsel, natuurlijke kleurstof: annatto (E160b(ii))

Vetpercentage 48+ kaas, 48% vet in droge stof (relatief)

Allergenen Koemelk, op natuurlijke wijze lactosevrij (<0,1%)

Bewaren Max 7ºC na openen beperkt houdbaar

Energie: 416 kcal/1724 kJ

Vetten: 34,2 g

verzadigde vetzuren: 24,6 g

Koolhydraten: 0,0 g

waarvan suikers: 0,0 g

Eiwitten: 27,0 g

Zout: 2,06 g

Door de natuurzuiverheid van kaas, de natuurlijke rijping en seizoensinvloeden kunnen er variaties in waarden optreden.

LEKKERE RECEPTEN MET KAAS

Naar meer recepten >

Persoonlijk bediend door uw kaasboer

Bekijk de profielpagina van de kaasboer bij u in de buurt.