De lekkerste kaas vers van ‘t mes!
< Terug naar kaasoverzicht

Graskaas

Hollands vakmanschap

Hollands vakmanschap

Wanneer de koeien in het voorjaar bij mooi weer de wei in gaan, dan genieten ze van het malse voorjaarsgras. De melk bevat dan specifieke voedingsstoffen en het melkvet is zacht van structuur. Hier wordt onze Graskaas van bereid; extra zacht en romig van smaak. Doordat de kaas vers van het mes op de markt wordt afgesneden, blijft de rijke smaak behouden en proeft u dat echte stukje Hollands vakmanschap.

Ingrediënten gepasteuriseerde KOEMELK, zout, zuursel, vegetarisch stremsel, conserveermiddel: natriumnitraat, kleurstof: carotenen.

Vetpercentage 48+ kaas

Allergenen Melk, Lactose: <0,1g/100g

Bewaren Max 7-10ºC

Energie: 376 kcal/1559kJ

Vetten: 31,1 g

verzadigde vetzuren: 21,2 g

Koolhydraten: 0,0 g

waarvan suikers: 0,0 g

Eiwitten: 24,0 g

Zout: 1,65 g

Door de natuurzuiverheid van kaas, de natuurlijke rijping en seizoensinvloeden kunnen er variaties in waarden optreden.

LEKKERE RECEPTEN MET KAAS

Naar meer recepten >

Persoonlijk bediend door uw kaasboer

Bekijk de profielpagina van de kaasboer bij u in de buurt.