De lekkerste kaas vers van ‘t mes!
< Terug naar kaasoverzicht

Jersey kaas Oud

Andere koe, andere melk, andere kaas

Andere koe, andere melk, andere kaas

Jersey melk bevat meer vet dan gangbare melk en is daardoor romiger van smaak. De melk is rijk aan proteïne en daardoor een mooie basis voor het maken van kaas. Door de bereiding uit melk die wat romiger is, heeft de kaas een milde textuur. De traditionele rijping zorgt voor een pikant karakter. De kaas heeft daarnaast een natuurlijke kleur en is bereid met vegetarisch stremsel en dus ook geschikt voor de vegetariër.

Ingrediënten gepasteuriseerde KOEMELK, zout, zuursel, microbieel stremsel.

Vetpercentage 50+ kaas

Allergenen Melk, Lactose: <0,1g/100g

Bewaren Max 7-10ºC

Energie: 440 kcal/1823 kJ

Vetten: 36,9 g

verzadigde vetzuren: 24,9 g

Koolhydraten: 0,0 g

waarvan suikers: 0,0 g

Eiwitten: 26,9 g

Zout: 1,36 g

Door de natuurzuiverheid van kaas, de natuurlijke rijping en seizoensinvloeden kunnen er variaties in waarden optreden.

Persoonlijk bediend door uw kaasboer

Bekijk de profielpagina van de kaasboer bij u in de buurt.