Ingrediënten gepasteuriseerde KOEMELK, zout, zuursel, microbieel stremsel.
Vetpercentage 50+ kaas
Allergenen Melk, Lactose: <0,1g/100g
Bewaren Max 7-10ºC
Jersey kaas Pikant
Jersey melk bevat meer vet dan gangbare melk en is daardoor romiger van smaak. De melk is rijk aan proteïne en daardoor een mooie basis voor het maken van kaas. Door de bereiding uit melk die wat romiger is, heeft de kaas een milde textuur. De traditionele rijping zorgt voor een pikant karakter. De kaas heeft daarnaast een natuurlijke kleur en is bereid met vegetarisch stremsel en dus ook geschikt voor de vegetariër.
Ingrediënten gepasteuriseerde KOEMELK, zout, zuursel, microbieel stremsel.
Vetpercentage 50+ kaas
Allergenen Melk, Lactose: <0,1g/100g
Bewaren Max 7-10ºC
Energie: 428 kcal/1774 kJ
Vetten: 35,9 g
verzadigde vetzuren: 24,2 g
Koolhydraten: 0,0 g
waarvan suikers: 0,0 g
Eiwitten: 26,2 g
Zout: 1,33 g
Door de natuurzuiverheid van kaas, de natuurlijke rijping en seizoensinvloeden kunnen er variaties in waarden optreden.