Ingrediënten gepasteuriseerde KOEMELK, zout, zuursel, vegetarisch stremsel, conserveermiddel: natriumnitraat, kleurstof: carotenen
Vetpercentage 48+ kaas
Allergenen Melk, Lactose: <0,1g/100g
Bewaren Max 7-10ºC
Zacht Belegen
Voor het maken van Zacht Belegen wordt weidemelk gebruikt van koeien die veel buiten in het verse gras kunnen grazen. Omdat de kwaliteit van kaas grotendeels afhangt van de manier waarop de melk verwerkt wordt, hanteren ze in de kaasfabriek in Steenderen een bijzonder productieproces. Zo wordt de melk zonder mechanische aandrijving opgevangen in een tank en vervolgens kort gepasteuriseerd waardoor de natuurlijke waardes optimaal behouden blijven. Daarna wordt de melk verder verrijkt als basis voor een kaas van de allerbeste kwaliteit. Van het wassen van de wrongel tot het pekelen: alles gaat nét even anders dan bij gewone kaas. Met meer aandacht en meer tijd. Het resultaat mag er zijn; een heerlijke kaas die mild, soepel, romig en zuiver van smaak is. Een smaak die u niet mag missen. Ontdek Zacht Belegen kaas, van excellente klasse.
Ingrediënten gepasteuriseerde KOEMELK, zout, zuursel, vegetarisch stremsel, conserveermiddel: natriumnitraat, kleurstof: carotenen
Vetpercentage 48+ kaas
Allergenen Melk, Lactose: <0,1g/100g
Bewaren Max 7-10ºC
Energie: 382 kcal/1582 kJ
Vetten: 31,6 g
verzadigde vetzuren: 21,5 gr
Koolhydraten: 0,0 g
waarvan suikers: 0,0 g
Eiwitten: 24,3 g
Zout: 1,68 g
Door de natuurzuiverheid van kaas, de natuurlijke rijping en seizoensinvloeden kunnen er variaties in waarden optreden.