De lekkerste kaas vers van ‘t mes!

De lekkerste kaas in Castricum

Peter Vermeij van Holland Kaascentrum verkoopt elke week op de markt in Castricum topkwaliteit kaas vers van het mes. In zijn kraam, herkenbaar aan het logo met de gezellige rood-witte luifel en grote ronde kaas, vindt u naast de wekelijkse aanbiedingen, een keur aan Hollandse kaas, buitenlandse kaasjes en lekkernijen van de boerderij.

Hollandse kaas: jong belegen, van de geit of met komijn

Niets is lekkerder dan gezond broodbeleg: geniet van onze kaas bij het ontbijt, de lunch of verwerkt in een lekker gerecht. Onze Goudse kazen worden gemaakt van 100% Hollandse melk en gerijpt op traditionele wijze, op houten planken.

Is boerenkaas bij u favoriet? We zorgen elke week voor een vers stuk. Maar proef gerust gratis een andere kaas. In het voorjaar kunt u genieten van graskaas. Romig en zacht, u proeft de lente. En wat dacht u van komijnekaas of gatenkaas? Elke kaas smaakt weer anders. Variëren kan eindeloos: op brood, als tussendoortje op een kaasplankje of als vleesvervanger bij de maaltijd, zoals kaasfondue. Wij helpen u graag verder.

Franse kaas of Italiaanse kaas?

Als kaasliefhebbers mag bij ons de buitenlandse kaas niet ontbreken. Wij verkopen kaas uit diverse landen en streken. Kwaliteit is leidend voor de selectie aan soorten, denk aan kaas uit Italië (Parmezaan en Mozarella), Frankrijk (Brie en Camembert), Zwitserland (Gruyère), Engeland (Cheddar en Stilton) en bijvoorbeeld Griekenland (Feta). Het assortiment kan wisselen, omdat wij steeds op zoek blijven naar de lekkerste specialiteiten uit heel Europa. Kom daarom op de markt zelf kazen proeven en keuren. Zoekt u naar een pittige blauwschimmelkaas voor op uw kaasplankje of een zachte maar magere kaas voor in de salade. Wij adviseren u graag.

Persoonlijk bediening

Persoonlijk contact is belangrijk voor ieder mens. Peter Vermeij en zijn team hebben plezier in hun werk en dat komt terug in het contact met u als klant. Gezelligheid, tijd voor een praatje en aandacht voor u als mens, dat vinden we bij Holland Kaascentrum niet meer dan vanzelfsprekend.

Locaties Holland Kaascentrum in Castricum

Peter Vermeij

Vrijdag, Dorpsstraat, 09.00-16.00 uur

U bent van harte welkom!

Persoonlijk bediend door uw kaasboer

Bekijk de profielpagina van de kaasboer bij u in de buurt.