Welkom bij Kaashandel B&B den Hollander!
bijv. ‘Bodegraven’ of '2411 NT'
Filteren op dag
  • ma maandag
  • di dinsdag
  • wo woensdag
  • do donderdag
  • vr vrijdag
  • za zaterdag
B&B den Hollander

Contact

Welkom bij B&B den Hollander

Veel geleerd is oud gedaan:

Bob & Bart den Hollander hebben het vak grotendeels geleerd bij hun vader. Ruim 35 jaar stond hij op markten in en rond Amsterdam. Vader Ben is een van de eerste leden van Holland Kaascentrum en heeft het vak weer geleerd van zijn broers Cor en Bas. Via een studie in de logistiek kwam Bob, op aanraden van zijn vader, op 25 jarige leeftijd toch in het vak terecht. Door eerst in dienst te gaan bij andere collega’s binnen Holland Kaascentrum, maakt hij kennis met alle facetten van het vak, om vervolgens goed voorbereid voor zichzelf te kunnen beginnen. Inmiddels staan Bob en zijn broer Bart op meerdere markten, naar alle tevredenheid wordt er nu samengewerkt met diverse familieleden. Bob & Bart hebben vertrouwen in een leuke toekomst, want die heeft de markt zeker!
 

Het ambacht komt terug….

Bob & Bart zijn kaasverkopers in hart en nieren, met een bijzondere voorliefde voor Boerenkaas. “Een echt ambachtelijk product, waarvan geen soort hetzelfde smaakt! Tegenwoordig willen mensen ook steeds meer de achtergrondverhalen horen. Waar komt de kaas vandaan? Hoe is die gemaakt? Hoe heet de boer? Op deze manier kunnen wij ons onderscheiden van de rest. En met name van de supermarkten! Een specialisme dat wij graag overbrengen op onze klanten!”.
 

Daar bovenop komt….

Een enthousiast team van verkopers! Persoonlijke bediening zijn voor Bob & Bart en hun medewerkers een tweede natuur. “Service en vriendelijkheid is een groot goed, wat onze klanten erg waarderen. Een stukje verse kaas schuin gesneden of plat, vacumeren, of vers geraspte kaasfondue? Wij regelen het voor u! Vers van het mes is waar wij voor staan." Niet alleen bij B&B den Hollander, maar bij heel Holland Kaascentrum!
Waar en wanneer?
Dag Plaats Adres Tijd
Dinsdag Aalsmeer Praamplein Hele dag
Woensdag Kamerik Hallehuis ochtend
Donderdag Hoofddorp Winkelcentrum paradijs ochtend
Donderdag Zeist Markt Hele dag
Vrijdag Haarlem Zomerkade Hele dag
Vrijdag Hoofddorp Burg.v. Stamplein Hele dag
Zaterdag Amsterdam Lindengracht Hele dag
Zaterdag Utrecht Vredeburg Hele dag