Vanaf half mei verkrijgbaar

Graskaas Jonge Hollander

Delen

Hollands vakmanschap

Wanneer de koeien in het voorjaar bij mooi weer de wei in gaan, dan genieten ze van het malse voorjaarsgras. De melk bevat dan specifieke voedingsstoffen en het melkvet is zacht van structuur. Hier wordt onze Graskaas van bereid; extra zacht en romig van smaak. Doordat de kaas vers van het mes op de markt wordt afgesneden, blijft de rijke smaak behouden en proeft u dat echte stukje Hollands vakmanschap.
 

Belangrijk om te weten

Ingrediënten Koemelk (gepasteuriseerd), zout, zuursel, stremsel, conserveermiddel (E251), kleurstof (annatto)
Vetpercentage 48+ kaas
Allergenen Koemelk
Bewaren Max 7-10ºC 

Voedingswaarde gemiddeld
per 100 gram

Energie 374 kcal/1565 kJ
Eiwit 24,2 gr
Koolhydraten 0 gr 
Vetten 30,8 gr 
Voedingsvezels 0 gr
Natrium 808 mg
Calcium 784 mg

Door de natuurzuiverheid van kaas, de natuurlijke rijping en seizoensinvloeden kunnen er variaties in waarden optreden.
Print dit product
Heerlijke recepten bij deze kaas
Picknickbroodjes ei met Graskaas
Kinderkaashapjes