Vanaf half mei verkrijgbaar

Graskaas Jonge Hollander

Delen

Hollands vakmanschap

Wanneer de koeien in het voorjaar bij mooi weer de wei in gaan, dan genieten ze van het malse voorjaarsgras. De melk bevat dan specifieke voedingsstoffen en het melkvet is zacht van structuur. Hier wordt onze Graskaas van bereid; extra zacht en romig van smaak. Doordat de kaas vers van het mes op de markt wordt afgesneden, blijft de rijke smaak behouden en proeft u dat echte stukje Hollands vakmanschap.
 

Belangrijk om te weten

Ingrediënten gepasteuriseerde KOEMELK, zout, zuursel, dierlijk stremsel, conserveermiddel: natriumnitraat, kleurstof: carotenen.
Vetpercentage 48+ kaas
Allergenen Melk, Lactose: <0,1g/100g
Bewaren Max 7-10ºC 

Voedingswaarde gemiddeld
per 100 gram

Energie 376 kcal/1559kJ
Vetten 31,1 g
Verzadigde vetzuren 21,2 g
Koolhydraten 0,0 g 
Waarvan suikers 0,0 g
Eiwitten 24,0 g
Zout 1,65 g

Door de natuurzuiverheid van kaas, de natuurlijke rijping en seizoensinvloeden kunnen er variaties in waarden optreden.
Print dit product
Heerlijke recepten bij deze kaas
Picknickbroodjes ei met Graskaas
Kinderkaashapjes