Onze kazen koopt u vers van het mes

Jersey kaas HKC

Delen

Andere koe, andere melk, andere kaas

Jersey melk bevat meer vet dan gangbare melk en is daardoor romiger van smaak. De melk is rijk aan proteïne en daardoor een mooie basis voor het maken van kaas. Door de bereiding uit melk die wat romiger is, heeft de kaas een milde textuur. De traditionele rijping zorgt voor een pikant karakter. De kaas heeft daarnaast een natuurlijke kleur en is bereid met vegetarisch stremsel en dus ook geschikt voor de vegetariër.

Belangrijk om te weten

Ingrediënten Koemelk (gepasteuriseerd), zout, zuursel, microbieel stremsel
Vetpercentage 50+ kaas
Allergenen Koemelk (eiwit)
Bewaren Max 7-10ºC 

Voedingswaarde gemiddeld
per 100 gram

Energie 393 kcal/1627 kJ
Eiwit 24 gr
Koolhydraten 0,1 gr 
Vet absoluut 32,9 gr 
Zout 1,22 g
   
   

Print dit product
Heerlijke recepten bij deze kaas
Bruschette