Onze kazen koopt u vers van het mes

Jersey kaas Oud HKC

Delen

Andere koe, andere melk, andere kaas

Jersey melk bevat meer vet dan gangbare melk en is daardoor romiger van smaak. De melk is rijk aan proteïne en daardoor een mooie basis voor het maken van kaas. Door de bereiding uit melk die wat romiger is, heeft de kaas een milde textuur. De traditionele rijping van een jaar zorgt voor een pikant karakter. De kaas heeft daarnaast een natuurlijke kleur en is bereid met vegetarisch stremsel en dus ook geschikt voor de vegetariër.

Belangrijk om te weten

Ingrediënten gepasteuriseerde KOEMELK, zout, zuursel, microbieel stremsel.
Vetpercentage 50+ kaas
Allergenen Melk, Lactose: <0,1g/100g
Bewaren Max 7-10ºC 

Voedingswaarde gemiddeld
per 100 gram

Energie 440 kcal/1823 kJ
Vetten 36,9 g
verzadigde vetzuren 24,9 g
Koolhydraten 0,0 g
waarvan suikers 0,0 g
Eiwitten 26,9 g
Zout 1,36 g