Jonge Hollander
Hollands vakmanschap
De smaak van de lente
Zo blij als koeien die weer naar buiten mogen, zo blij wordt u van onze graskaas. Deze kaas is gemaakt met de melk van huppelende koeien die zich, na een lange winter in de stal (en heel veel hooi), eindelijk ten goede kunnen doen aan het malse voorjaarsgras. Iedere hap is een primeur want Graskaas Jonge Hollander wordt uitsluitend gemaakt van de melk die de vrolijke koeien na hun buitenbezoek geven.
Belangrijk om te weten
Ingrediënten | gepasteuriseerde KOEMELK, zout, zuursel, vegetarisch stremsel, conserveermiddel: natriumnitraat, kleurstof: carotenen. |
Vetpercentage | 48+ kaas |
Allergenen | Melk, Lactose: <0,1g/100g |
Bewaren | Max 7-10ºC |
Voedingswaarde gemiddeld
per 100 gram
Energie | 376 kcal/1559 kJ |
Vetten | 31,1 g |
Verzadigde vetzuren | 21,2 gr |
Koolhydraten | 0,0 g |
Waarvan suikers | 0,0 g |
Eiwitten | 24,0 g |
Zout | 1,65 |
Door de natuurzuiverheid van kaas, de natuurlijke rijping en seizoensinvloeden kunnen er variaties in waarden optreden.