Noord-Hollands Belegen
Het geheim van de kaasmeester
Hollandse puurheid
De specifieke smaak van deze kaas is te danken aan de melk afkomstig van koeien die op Noord-Hollandse weiden grazen. De Noord-Hollandse weiden zorgen voor rijke melk, omdat de ingepolderde grond sterk onder invloed staat van de zee. Hierdoor heeft de kaas een volle romige smaak.
Belangrijk om te weten
Ingrediënten | gepasteuriseerde KOEMELK, zout, zuursel, dierlijk stremsel, conserveermiddel: natriumnitraat, kleurstof: annatto norbixine (E160b(ii)) |
Vetpercentage | 48+ kaas |
Allergenen | Melk, Lactose: <0,1g/100g |
Bewaren | Max 7-10ºC |
Voedingswaarde gemiddeld
per 100 gram
Energie | 387 kcal/1606 kJ |
Vetten | 32,0 g |
Verzadigde vetzuren | 21,7 g |
Koolhydraten | 0,0 g |
Waarvan suikers | 0,0 g |
Eiwitten | 24,8 g |
Zout | 1,75 g |
Door de natuurzuiverheid van kaas, de natuurlijke rijping en seizoensinvloeden kunnen er variaties in waarden optreden.