Handmatig bereid op de boerderij!

Boerenkaas Klassiek

Delen


 

Traditionele specialiteit

Na twee tot drie jaar van traditionele rijping is de Boerenkaas Klassiek klaar voor het mes. Boerenkaas wordt gemaakt van rauwe melk; gekoelde melk van de avond van tevoren en nog warme melk van dezelfde ochtend. Het is daarmee een echt ambachtelijk product en dat proeft u. De kaas wordt handmatig gemaakt en onderhouden. Hoe langer hij rijpt, des te rijker de smaak. Door zijn heerlijke aroma is deze klassieke boerenkaas favoriet bij velen. Hebt u hem al eens geprobeerd?

Ingrediënten Rauwe koemelk, zout, zuursel, stremsel, conserveermiddel (E251)
Vetpercentage 48+ kaas
Allergenen Koemelk
Bewaren Max 7-10ºC 

Voedingswaarde gemiddeld
per 100 gram

Energie 429 kcal/1795 kJ
Eiwit 27,8 gr
Koolhydraten 0 gr 
Vet absoluut 36,7 gr 
Natrium 927 mg
Calcium 900 mg
   
Door de natuurzuiverheid van kaas, de natuurlijke rijping en seizoensinvloeden kunnen er variaties in waarden optreden.
Print dit product
Heerlijke recepten bij deze kaas
Boeren Omelet
Courgettebootjes