Handmatig bereid op de boerderij!

Boerenkaas Klassiek

Delen


 

Traditionele specialiteit

Na twee tot drie jaar van traditionele rijping is de Boerenkaas Klassiek klaar voor het mes. Boerenkaas wordt gemaakt van rauwe melk; gekoelde melk van de avond van tevoren en nog warme melk van dezelfde ochtend. Het is daarmee een echt ambachtelijk product en dat proeft u. De kaas wordt handmatig gemaakt en onderhouden. Hoe langer hij rijpt, des te rijker de smaak. Door zijn heerlijke aroma is deze klassieke boerenkaas favoriet bij velen. Hebt u hem al eens geprobeerd?

Ingrediënten rauwe KOEMELK, zout, zuursel, dierlijk stremsel, conserveermiddel: natriumnitraat.
Vetpercentage 48+ kaas
Allergenen Melk, Lactose: <0,1g/100g
Bewaren Max 7-10ºC 

Voedingswaarde gemiddeld
per 100 gram

Energie 439 kcal/1821 kJ
Vetten 36,8 g
Verzadigde vetzuren 23,7 g
Koolhydraten 0,0 g
Waarvan suikers 0,0 g
Eiwitten 27,0 g
Zout 2,17 g
Door de natuurzuiverheid van kaas, de natuurlijke rijping en seizoensinvloeden kunnen er variaties in waarden optreden.
Print dit product
Heerlijke recepten bij deze kaas
Boeren Omelet
Courgettebootjes