Boerenkaas Meshanger
Van Boer Ard van Wees
Exclusieve ambacht
Het is een begrip in ons assortiment: de Boerenkaas Meshanger uit de Polderzoom. Op zijn kaasboerderij in Dronten bereidt Ard van Wees deze ambachtelijke kaas volgens een authentiek familierecept. Al meer dan honderd jaar werkt zijn familie met passie aan het maken van de lekkerste ‘Meshangerkaas’. Typerend voor deze kaas is de verse weidemelk die in de bereiding niet wordt verhit. Hierdoor krijgt de kaas zijn kenmerkende, natuurlijke smaak. De kaas is veerkrachtig van structuur en blijft karakteristiek aan het mes hangen. Wat zijn we trots dat wij dit prachtige staaltje vakmanschap exclusief kunnen aanbieden op onze kramen in Nederland.
Wilt u weten hoe Boeren Meshanger bereid wordt? Klik dan hier.
‘Kijk voor meer informatie over deze kaas op www.polderzoom.nl
Belangrijk om te weten
Ingrediënten | rauwe KOEMELK, zout, zuursel, dierlijk stremsel, conserveermiddel: natriumnitraat. |
Vetpercentage | 48+ kaas |
Allergenen | Melk, Lactose: <0,1g/100g |
Bewaren | Max 7-10ºC |
Voedingswaarde gemiddeld
per 100 gram
Energie | 411 kcal/1705 kJ |
Vetten | 33,5 g |
Verzadigde vetzuren | 21,8 g |
Koolhydraten | 0,1 g |
Waarvan suikers | 0,1 g |
Eiwitten | 27,3 g |
Zout | 2,3 g |