Op traditionele wijze bereid.

Kaas van de Boerderij Junior

Delen

Kaas van de Boerderij Junior


Deze Twentse mildromige boerderijkaas is bereid uit volle koemelk. Op het landgoed wordt de melk gestremd en de wrongel in vaten geperst. De oorspronkelijke smaak van de volle melk blijft behouden.
 

 

 
 

Belangrijk om te weten

Ingrediënten gepasteuriseerde KOEMELK, zout, zuursel, dierlijk stremsel, conserveermiddel: natriumnitraat.
Vetpercentage 48+ kaas
Allergenen Melk, Lactose: <0,1g/100g
Bewaren Max 7-10ºC 

Voedingswaarde gemiddeld
per 100 gram

Energie 418 kcal/1732 kJ
Vetten 35,5 g
Verzadigde vetzuren 24,7 g
Koolhydraten 2,2 g
Waarvan suikers 0,1 g
Eiwitten 22,4 g
Zout 1,49 g
Door de natuurzuiverheid van kaas, de natuurlijke rijping en seizoensinvloeden kunnen er variaties in waarden optreden.
Heerlijke recepten bij deze kaas
Vispakketjes