Op traditionele wijze bereid

Kaas van de Boerderij Pikant

Delen

Verrassend van smaak


 

Echt bijzonder!

Een heerlijk pikante boerderijkaas naar traditioneel recept. Als de wrongel is gesneden wordt deze twee keer gewassen en na het persen van de wrongeldeeltjes rijpt de kaas langdurig op houten planken. Doordat het een echt natuurproduct is, is de smaak van deze kaas iedere keer weer verrassend anders, maar altijd krachtig en pikant. En, hij wordt door de kaasmeester gekeurd op smaak, eiwitkristal en geur!

Belangrijk om te weten

Ingrediënten gethermiseerde KOEMELK, zout, zuursel, dierlijk stremsel, conserveermiddel: natriumnitraat.
Vetpercentage 48+ kaas
Allergenen Melk, Lactose: <0,1g/100g
Bewaren Max 7-10ºC 

Voedingswaarde gemiddeld
per 100 gram

Energie 429 kcal/1779 kJ
Vetten 35,3 g
Verzadigde vetzuren 22,5 g
Koolhydraten 0,0 g
Waarvan suikers 0,0 g
Eiwitten 27,8 g
Zout 2,14 g
Door de natuurzuiverheid van kaas, de natuurlijke rijping en seizoensinvloeden kunnen er variaties in waarden optreden.
Print dit product
Heerlijke recepten bij deze kaas
Tagliatelle met venkel en Boeren Pikant
Hollandse kaasvlaai