Met Traditionele smaak

Kaas van de Boerderij September

Delen

Kaas van de Boerderij September


In het kleine dorpje Melissant op Goeree-Overflakkee ligt het melkveebedrijf van de familie Mulder. Het geheime kaasrecept dat door de ouders werd doorgegeven aan Sjaak en Tonnie is de drijvende kracht van dit familiebedrijf. Ongeveer twee keer per dag maken vader, moeder en zoon Stefan hun Boeren September van alle melk die de koeien geven en daarna rijpt de kaas zo’n dertig weken in de eigen opslag. Wanneer de juiste smaak en leeftijd is bereikt, komt Tonnie de kazen persoonlijk afleveren. Met een dak vol zonnepanelen dat nu al in 50% van het dagelijkse energieverbruik van het bedrijf voorziet, probeert de familie bovendien zo duurzaam mogelijk te werken. De familie Mulder heeft liefde voor het vak en daar houden wij van!
 

 

Belangrijk om te weten

Ingrediënten gepasteuriseerde KOEMELK, zout, zuursel, dierlijk stremsel, conserveermiddel: natriumnitraat.
Vetpercentage 48+ kaas
Allergenen Melk, Lactose: <0,1g/100g
Bewaren Max 7-10ºC 

Voedingswaarde gemiddeld
per 100 gram

Energie 416 kcal/1726 kJ
Vetten 34,3 g
Verzadigde vetzuren 21,8 g
Koolhydraten 0,0 g
Waarvan suikers 0,0 g
Eiwitten 26,9 g
Zout 2,07 g
Door de natuurzuiverheid van kaas, de natuurlijke rijping en seizoensinvloeden kunnen er variaties in waarden optreden.