Belegen Komijnekaas
Komijn met karakter
Wie houdt van een sterke maar subtiele smaak, houdt van onze Belegen Komijnekaas. Het nootachtige komijnzaad versterkt de volle, robuuste smaak van belegen kaas. Nadat de komijnzaadjes zorgvuldig door de wrongel zijn gemengd, laten we deze kaas veertien weken rijpen. Zo heeft de kaas alle tijd om het aroma van het komijnzaad op te nemen en zijn eigen smaak te ontwikkelen.
Ingrediënten | gepasteuriseerde KOEMELK, zout, 1,0% komijn, zuursel, vegetarisch stremsel, conserveermiddel: natriumnitraat. |
Vetpercentage | 48+ kaas |
Allergenen | Melk, Lactose: <0,1g/100g |
Bewaren | Max 7-10ºC |
Voedingswaarde gemiddeld
per 100 gram
Energie | 390 kcal/1618 kJ |
Vetten | 32,3 g |
Verzadigde vetzuren | 22,0 g |
Koolhydraten | 0,0 g |
Waarvan suikers | 0,0 g |
Eiwitten | 24,9 g |
Zout | 1,83 g |
Door de natuurzuiverheid van kaas, de natuurlijke rijping en seizoensinvloeden kunnen er variaties in waarden optreden.