De lekkerste kaas vers van ‘t mes!
< terug naar recepten

Brunch de luxe

Lunch 4 personen


Ingredienten:

  • 150 gram Luxe Hollander
  • 4 biefstukken
  • 4 sneeën ambachtelijk wit brood
  • 100 gram veldsla
  • 50 gram boter om te bakken
  • 8 eetlepels water
  • Peper en zout

Nodig:

  • Koekenpan
  • Aluminiumfolie

Bereiding:

Rasp de kaas. Smeer de biefstukken in met wat peper en zout en bak ze met wat boter in een koekenpan aan beide kanten in circa 2 minuten, zodat ze rosé van binnen zijn. Haal de biefstukken uit de pan en laat 5 minuten rusten in aluminiumfolie. Zet eventueel voor het maken van de jus de pan terug op het vuur, voeg acht eetlepels water toe en laat uitbruisen. Beleg de sneeën brood met de veldsla, biefstuk en eventueel een klein beetje jus. Bestrooi met de kaas.