Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en bak hierin de kipfilets gaar en bruin. Haal de kipfilets uit de pan en laat ze afkoelen. Snijd ondertussen de courgette, paprika en tomaat in blokjes en snijd de knoflook, jalapeño peper en ui fijn. Voeg weer wat olijfolie toe in dezelfde pan en voeg daar de courgette, rode paprika, tomaat, ui, knoflook, jalapeño peper, koriander en komijn aan toe. Bak de groenten op middelmatig vuur totdat de groenten zacht zijn en verkruimel het bouillonblokje boven de groenten. Schep de groenten uit de pan en laat afkoelen. Maak ondertussen de saus. Smelt in een pannetje de boter en roer de bloem erdoor heen. Laat dit 2 minuten op zacht vuur staan. Voeg 500 milliliter koud water toe en verkruimel het bouillonblokje erboven. Roer op middelmatig vuur totdat er een gebonden saus ontstaat. Smelt de roomkaas erdoor en zet weg tot later gebruik. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Rasp de kaas. Snijd de kipfilets in blokjes en meng de kip met de groenten, de mais en de kaas. Verdeel het mengsel over de 6 tortilla’s en rol daarna de tortilla’s op. Verdeel de gevulde tortilla’s in een ovenschaal en giet de saus over de tortilla’s. Zet de schaal in de oven en bak de ovenschotel goudbruin in ongeveer 40 tot 45 minuten. Serveer direct.