De lekkerste kaas vers van ‘t mes!
< terug naar recepten

Jalapeño kaasdip met geroosterde paprika

Borrelhapjes 4 personen


Ingredienten:

  • 500 gram Jersey kaas Pikant, geraspt
  • 250 ml melk
  • 1 eetlepel maïzena
  • 3 tot 4 eetlepels ingelegde jalapeño, fijngehakt
  • 2 geroosterde paprika’s uit een pot, fijngehakt
  • Dip-ingrediënten: bleekselderij
  • Dip-ingrediënten: Snoeptomaatjes
  • Dip-ingrediënten: Komkommer
  • Dip-ingrediënten: Rode paprika
  • Dip-ingrediënten: Maischips

Nodig:

  • Fondueset
  • Pan

Bereiding:

Schenk de melk in een pan en los de maïzena erin op. Breng de melk bijna aan de kook en draai dan het vuur zacht. Roer de kaas door de hete melk en blijf roeren tot alle kaas gesmolten is. Meng de jalapeño en de paprika door de kaasdip. Schep de kaasdip over in een fondueset om hem warm te houden. Serveer er stengels bleekselderij, gehalveerde tomaatjes, reepjes komkommer, reepjes paprika en maischips bij.