Haal het vel van de worst af en rasp de Meshanger kaas. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Verhit de boter of olie in een koekenpan en verkruimel de worst erboven. Bak de worst gaar en bruin. Maak de worst ondertussen kleiner met de pollepel. Meng de geraspte kaas, bier, roomkaas en knoflookpoeder met elkaar en stop het mengsel in de ovenschaal. Voeg de worst toe en zet de schaal in de oven. Roer om de paar minuten de kaas-bier dip even door. Zodra alle kaas gesmolten is laat je de dip nog 20 minuten in de oven staan totdat de kaas-bier dip goudbruin aan de bovenkant wordt. Snijd ondertussen de paprika, komkommer, bleekselderij. Haal de kaas-bier dip uit de oven en zet de ovenschaal op een rechaud. Snijd de lente-ui in ringentjes. Strooi de lente-ui over de dip en serveer met de breadsticks, tortillachips en groenten.