Snijd de korsten van de kaas af en snijd ze in plakken van ca. 1 cm dik. Snijd de MarktMerk 35+ Gerijpt in dunne reepjes in de vorm van frietjes. Snijd de Graskaas Jonge Hollander met behulp van de uitsteekvormpjes in verschillende figuren.
Klop de eieren los. Knip de bieslook in kleine stukjes. Zet drie borden klaar; 1 met bloem, 1 met het losgeklopte ei en 1 met een mengsel van paneermeel en bieslook. Wentel de kaasfrietjes en kaasvormpjes eerst door de bloem, schud het overtollige bloem er af, haal vervolgens door het ei en tenslotte door het paneermeelmengsel. Zorg dat de kaas overal goed bedekt is met het paneermengsel.
Verhit de olijfolie in een koekenpan. Bak de kaashapjes op halfhoog vuur bruin, aan beide kanten ongeveer 3 minuten. Laat uitlekken op keukenpapier.
Serveertip: Serveer met een lichtzoet mangosausje.