De lekkerste kaas vers van ‘t mes!
< terug naar recepten

Pastasalade met geitenkaas en gegrilde groenten

Lunch 4 personen


Ingredienten:

  • 150 gram Oude Geitenkaas
  • 250 gram penne pasta
  • 1 courgette
  • 1 paprika
  • 1 aubergine
  • 100 gram hamreepjes
  • 40 gram gemengde pitjes
  • Verse basilicum
  • Snufje peper en zout

Marinade:

  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 teentje knoflook, uitgeperst
  • 1 eetlepel balsamicoazijn

Bereiding:

Verwarm de oven of grill op 200 graden. Snijd de geitenkaas in kleine blokjes. Kook ondertussen de pasta beetgaar en laat afkoelen. Roer de ingrediënten van de marinade door elkaar. Snijd de courgette, paprika en aubergine in plakken. Bestrijk de plakken met de marinade. Grill de plakken in een grillpan. Rooster de pitjes.

Schep de pasta, geitenkaas, hamreepjes, pijnboompitten, gegrilde courgette, paprika en aubergine door elkaar. Breng de salade op smaak met de basilicum en eventueel een snufje peper en zout.