Ontdooi de plakken van het hartige taartdeeg. Verwarm de oven voor op 160 graden Celsius. Snijd de witlof in ringen en de walnoten in grove stukjes. Verhit de olijfolie in een grote hapjespan. Bak de witlof 5 tot 6 minuten in de olijfolie. Schep de witlof uit de pan en lek de witlof uit in een vergiet. Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier. Vet de randen van de springvorm in en bekleed de randen en bodem met plakjes hartige taartdeeg. Roer de eieren, slagroom en crème fraîche in een kom tot een egaal mengsel. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de witlof over de bodem van de springvorm. Schenk het eiermengsel over de witlof en snijd de Délice de Bourgogne in stukjes. Verdeel de walnoten en de Délice de Bourgogne over het eiermengsel. Zet de hartige taart in de oven en bak de taart in 40 tot 45 minuten gaar en goudbruin. Laat de taart minimaal 30 minuten afkoelen. Serveer de taart op kamertemperatuur.