Natuurlijk Genieten
Recepten Zoeken op Recept

drie-in-de-pan

  • Lunch
  • 4
Delen

 Ingredienten

·         200 gram Jonge Hollander
·         200 gram zelfrijzend bakmeel
·         2 dl melk
·         5 el perenstroop
·         2 eieren
·         2 el boter
·         Mespunt zout
·         Tip: 2 el rozijnen

Bereiding

Doe de bakmeel, melk, eieren en het zout in een kom en mix het geheel tot een glad beslag. Rasp de kaas en meng deze door het beslag. Verhit de boter in een koekenpan. Schep met een saus of juslepel drie lepels beslag in de koekenpan, zodat er drie pannenkoekjes ontstaan. Bak de pannenkoekjes in enkele minuten aan beide kanten bruin. Bak net zolang door, totdat het beslag op is. Serveer de pannenkoekjes met perenstroop. U kunt ook rozijnen aan het beslag toevoegen, zodat de smaak wat zoeter wordt. 
Print dit recept
Gebruikte kazen in dit recept
Jonge Hollander