Natuurlijk Genieten
Recepten Zoeken op Recept

Gevulde appel

  • Nagerecht
  • 4
Delen

Ingrediënten

·         150 gram Boer’n Trots Geitenkaas Fenegriek
·         2 (rode) appels
·         50 gram walnoten, grof gehakt
·         4 eetlepels honing
·         2 eetlepels boter
·         Snufje zout en peper
 
Nodig: ovenschaal

Bereiding

Verwarm de over voor op circa 220 graden Celsius. Vet de ovenschaal in en rasp de geitenkaas. Boor het klokhuis uit de appels en snijd deze doormidden. Leg de appelhelften op de bolle kant in de ovenschaal. Lepel de geitenkaas in de appelhelften. Meng de boter en honing en besprenkel de geitenkaas. Bestrooi met walnoten. Dek de schaal af met aluminiumfolie en laat de appels in circa 15 minuten in de oven gaar worden. Tip: Zet de appels daarna nog even onder de grill, zodat de geitenkaas bruin kleurt.
Print dit recept