Natuurlijk Genieten
Recepten Zoeken op Recept

Kaasgehaktballetjes

  • Bijgerecht
  • 4
Delen

Ingrediënten 

·         200 gram kaas Boeren Pikant kaas
·         3 sneetjes wit brood
·         4 el melk
·         1 ei
·         500 gram gehakt
·         2 el gehaktkruiden
·         1 el mosterd
·         Mespunt peper en zout
·         ½ pakje bakboter

Bereiding

Ontkorst de sneetjes brood en snijd in kleine stukken. Rasp de kaas. Meng in een kom het brood, melk en ei. Voeg vervolgens de kaas, het gehakt, de gehaktkruiden, mosterd, zout en peper toe. Meng het geheel goed door. Draai met natte handen van het gehaktmengsel ballen van circa 3-5 centimeter doorsnede. Doe de bakboter in de braadpan en bak de gehaktballen een paar minuten op hoog vuur, zodat de ballen rondom mooi bruin worden. Laat vervolgens de gehaktballen in circa 15 minuten gaar bakken. Tip: Lekker met mosterd of in de hutspot.
Print dit recept