Sfeervol Genieten
Recepten Zoeken op Recept

Kaasplank

  • Nagerecht
  • 4
Delen

Ingrediënten:

-          100 gram Oude Hollander
-          100 gram Comté
-          100 gram Hollands Belegen
-          100 gram Geitenkaas met Fenegriek
-          100 gram Kaas van de Boerderij Pikant
-          250 gram rode druiven
-          100 gram verschillende noten en gedroogde vruchten
-          Stroop
-          Notenbrood
 
Laat de kazen circa één uur op kamertemperatuur komen. Verdeel over een mooie kaasplank en kleed de kaasplank aan met de stroop, druiven, noten, crackers en notenbrood.
 
Tips
-          Zorg dat er op een kaasplank altijd kazen van zacht naar pittig liggen
-          Begin met het proeven van de meest milde kaas en eindig met de pittigste kaas. Zo komen de smaken het best tot hun recht.  
-          Zorg voor minimaal 3 kaassoorten
-          Leg op uw kaasplank verschillende soorten brood, zoals dadelbrood, crackers, knäckebröd, stokbrood en roggebrood.
-          Ook lekker voor op uw kaasplank zijn peer, olijven en droge worst.
Print dit recept
Gebruikte kazen in dit recept
Oude Hollander