Kaasplank
Ingrediënten:
- 100 gram Oude Hollander- 100 gram Comté
- 100 gram Hollands Belegen
- 100 gram Geitenkaas met Fenegriek
- 100 gram Kaas van de Boerderij Pikant
- 250 gram rode druiven
- 100 gram verschillende noten en gedroogde vruchten
- Stroop
- Notenbrood
Laat de kazen circa één uur op kamertemperatuur komen. Verdeel over een mooie kaasplank en kleed de kaasplank aan met de stroop, druiven, noten, crackers en notenbrood.
Tips
- Zorg dat er op een kaasplank altijd kazen van zacht naar pittig liggen
- Begin met het proeven van de meest milde kaas en eindig met de pittigste kaas. Zo komen de smaken het best tot hun recht.
- Zorg voor minimaal 3 kaassoorten
- Leg op uw kaasplank verschillende soorten brood, zoals dadelbrood, crackers, knäckebröd, stokbrood en roggebrood.
- Ook lekker voor op uw kaasplank zijn peer, olijven en droge worst.