Proef de Lente
Recepten Zoeken op Recept

Kruidenkaasschnitzel

  • Hoofdgerecht
  • 8 personen
Delen

Ingrediënten 

·         600 gram Boeren Kruidenkaas
·         8 eetlepels bloem
·         4 losgeklopte eieren
·         16 eetlepels paneermeel
·         4 eetlepels sesamzaad
·         1 theelepel paprikapoeder

Bereiding

 Snijd de korsten van de Boeren Kruidenkaas en snijd in plakken van circa 1 cm dik. Snijd vervolgens de plakken in blokjes van ongeveer 3 x 4 cm. Zet 3 borden klaar. Vul één bord met de bloem en meng de paprikapoeder hier goed door. Vul een bord met de losgeklopte eieren en tevens een bord met het paneermeel en sesamzaad. Wentel de kaasplakken door de bloem, ei en vervolgens het paneermeel. Bak de kaasschnitzels op de gourmetplaat of in een gourmetpannetje in circa 5 minuten goudbruin.
Print dit recept