Sfeervol Genieten
Recepten Zoeken op Recept

Luxe Kaasplank

  • Nagerecht
  • 4
Delen

Ingrediënten


·         150 gram Luxe Hollander
·         150 gram Boer’n Trots Trio Peper
·         150 gram Emmentaler
·         150 gram Belegen Geitenkaas
·         150 gram Roombrie
·         1 vers wit stokbrood
·         1 dadelnotenbrood
·         250 gram pitloze witte druiven
·         abrikozenconfiture
·         60 gram walnoten
 

Bereiding

Laat de kaas in ca. 1 uur tijd op kamertemperatuur komen. Verdeel over een mooie plank en leg er hier en daar een trosje druiven en wat walnoten tussen. Serveer met het dadelnotenbrood, het witte stokbrood en een schaaltje abrikozenconfiture.
 
Tip: Gebruik voor elke kaas een apart mes zodat de smaken niet mengen.
 
Tip: Begin met het proeven van de meest milde kaas en eindig met de pittigste kaas. Zo komen de smaken het best tot hun recht.  
 
Tip: Advies nodig? Op de markt helpen we u graag bij het samenstellen van uw kaasplateau op maat.
Print dit recept
Gebruikte kazen in dit recept
Luxe Hollander
Belegen Geitenkaas