Smaakcreaties
Recepten Zoeken op Recept

Milde Hollandse Geitenkaas

  • Borrel
  • 4
Delen
Dit is geitenkaas zoals geitenkaas bedoeld is: vegetarisch gestremd en volledig bereid uit de beste Hollandse geitenmelk. Deze milde variant is lekker zacht van smaak en heeft toch dat typische accent van geitenkaas. Bovendien is onze Milde Geitenkaas bijzonder licht verteerbaar wat het een ideale kaassoort maakt voor ieder moment van de dag. Trouwens, die mooie witte kleur komt doordat geiten alle caroteen uit het gras omzetten in vitamine A.
 
Probeer eens met:
  • Vijgenjam, stukjes verse vijg en walnoten
  • Stukjes gebakken spek, gebakken broodkruimels, honing, peterselie en peper
 
De specifieke smaak van geitenkaas combineert goed met het zoetige accent van de vijg, maar kan ook goed samen met bijvoorbeeld honing, appel, snoeptomaatjes of pijnboompitjes.
 
Borrel serveertip: Leg de geitenkaas op een groot bord en serveer de ingrediënten erbij. Doop het stukje geitenkaas in de jam of honing en daarna in de andere ingrediënten, zodat het mooi blijft plakken.
Print dit recept