Lekkere recepten met kaas
Recepten Zoeken op Recept

Snelle kaas-aardappelschotel

  • Hoofdgerecht
  • 2
Delen

Ingrediënten

4 aardappelen
1 ui
150 gram Boeren Pikant
½ kop room
¼ kop melk
1 theelepel mosterd
gehakte bieslook

Bereiding

Schil 4 aardappelen en snijd ze in dunne plakjes. Snipper de ui fijn. Leg de aardappel en ui in laagjes in een ovenvaste schaal. Rasp de Boeren Pikant en strooi deze tussen elke laag. Meng ½ kop room, ¼ kop melk en 1 theelepel mosterd en giet dit mengsel over de aardappel-ui. Strooi er extra geraspte kaas en gehakte bieslook bovenop. Bak 40 minuten in de oven op 180°C of tot de aardappelschotel gaar is. Warm serveren.

Print dit recept
Gebruikte kazen in dit recept
Kaas van de Boerderij Pikant