Week van de Smaak
Recepten Zoeken op Recept

Stokbroodtosti met salami

  • Lunch
  • 4
Delen

Ingrediënten :

·         200 gram Kaas van de Boerderij Pikant
·         2 verse stokbroden
·         150 gram salami
·         1 teentje knoflook
·         4 eetlepels olijfolie
·         1 courgette
·         1 rode paprika
·         8 eetlepels currysaus

 
Bereiding:

Verwarm de oven voor op 180 °C. Schaaf plakjes van de kaas. Halveer de stokbroden in de lengte en snijd doormidden. Pers de knoflook uit en meng met de olijfolie. Snijd de courgette in dunne plakjes en de paprika in halve ringen. Besmeer het stokbrood met de knoflookolie. Beleg 4 helften met plakjes salami, courgette, paprika en kaas. Dek af met de overige 4 helften. Strooi nog wat kaas over de broodjes. Bak de broodjes circa 10 minuten in de oven, totdat deze knapperig zijn. Serveer met een schaaltje currysaus.
 
Print dit recept
Gebruikte kazen in dit recept
Kaas van de Boerderij Pikant