Lekkere recepten met kaas
Recepten Zoeken op Recept

Vispakketjes

  • Hoofdgerecht
  • 4
Delen

Ingrediënten

150 gram Boeren Junior
4 kabeljauwfilets (à 75 gram)
4 plakken gekookte ham
8 plakjes bladerdeeg (diepvries)
2 el bloem
2 tl viskruiden
bosje bieslook  
1 tl olie

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden. Laat het bladerdeeg ontdooien en vet de bakplaat in met olie. Rasp de kaas. Knip de bieslook fijn in een bakje of kopje. Bestuif het aanrecht met bloem. Leg vier plakjes bladerdeeg naast elkaar op het aanrecht. Wrijf de kabeljauw in met de viskruiden en vouw de ham om de kabeljauw. Leg de vispakketjes in het midden van de plakjes bladerdeeg, beleg met de kaas en strooi de bieslook erover. Dek het geheel af met een plakje bladerdeeg en duw de zijkanten vast op het onderste plakje. Bak de pakketjes in het midden van de oven in ca. 20 minuten goudbruin. Lekker met witlof of sperziebonen. 
Print dit recept
Gebruikte kazen in dit recept
Kaas van de Boerderij Junior